dilluns, 19 de desembre del 2022

QUINOA AMB PESOLS PANSES, HUMUS DE REMOLATXA, CINTES DE PASTANAGA I CEBA TENDRA MARINADA

La quinoa s’ha de rentar dins un bol amb aigua i remenar amb els dits, anar renovant l’aigua fins que surti neta. Aquest pas es important per treure la saponines (defensa de la planta per plagues i demés). 3 parts d’aigua per 1 de quinoa. Bullir amb una mica de sal durant uns 20 minuts. No ha de sobrar aigua.

Escaldar els pèsols, saltejar uns alls amb oli, afegir les panses i els pèsols amanir amb una mica de sal i pebre, cuinar 3 minuts més i tancar el foc. Si cal afegim unes cullerades d’aigua a la cocció.

Fer un humus de cigrons cuits i afegir una remolatxa petita cuita o no, tallada a daus per ajudar a triturar amb el humus.

Servir amb la quinoa barrejada amb el saltejat, unes cintes de pastanaga macerades, ceba tendra marinada i el humus de remolatxa, i mig alvocat amb pipes de carbassa i gira sol.


                                         


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada