dimarts, 7 de juny del 2022

BUDA BOWL ESPECIAL EMPORIOMYOGA, DATILS FARCITS D'AMETLLA I COBERTS AMB XOCOLATA

Cuscús refrescant acompanyat de verdures crues (fulles verdes) i cuites (mongeta i pastanaga), de tomàquets cirera, olives negres, ametlles torrades amb un toc de sal...  


Si vols preparar-te el teu buda bol, t'explico els pasos a seguir:


"Hi ha diferents maneres de coure el cuscús, en aquest cas després de rentar-lo, he posat una mida de cereal (50g) per 1 d’aigua filtrada o mineral a temperatura ambient, l’he deixat reposar uns 10 minuts, passats aquests minuts, es remena amb una forquilla per que ens quedi solt. A continuació s’afegeix 1c de llimona, sal i pebre molt i un raig d’oli, tornar a remenar i afegir les verdures escollides. Deixar reposar a la nevera en un pot hermètic. Fer el dia abans per que els sabors s’integrin.

I per completar la proteïna del bol: tallar a daus 2 bastons del formatge feta i posa a macerar amb oli i orenga sec. En el cas que utilitzis tofu 1er el bulls amb aigua i un tros d’alga de 10 a 15 minuts, aquest pas és opcional però ajuda a digerir-lo millor i per tant a una millor assimilació. Deixa refredar, escorre i talla a daus posa a macerar (millor el dia abans) amb 1C de soja o tamari, 1C d’oli i orenga.  Abans de posar el tofu en el bol salteja’l lleugerament.

Bull unes pastanagues petites, si son grans talla-les al llarg i unes mongetes verdes, vigilar no passar-se amb la cocció, interessa que quedin cruixents. Reservar.

A l’hora de muntar el plat col·loca unes fulles d’enciam i a sobre el cuscús, les mongetes, les pastanagues, unes ametlles torrades, el feta o tofu amb unes olives negres, tomàquets cirera, ravenets...

Espolsa amb unes llavors de sèsam torrat."


Per acabar d’arrodonir i equilibrar el bol hauràs d'escollir entre uns daus de tofu macerats i saltejats o uns daus de formatge feta d'ovella i cabra.


Els postres son crudivegants: dàtils banyats amb mantega de cacao, cacao amb pols i xarop d'atzavara, farcits d'ametlla activada i deshidratada, per decorar uns grans de fajol germinats i deshidratats.

 

He volgut combinar diferents textures, sabors i colors, aprofitant les verdures de temporada incloent-hi una mica de cada racó de la mediterrània. 

Tots els ingredients son ecològics. 


El preu per el bol i els bombons es de 15,00€ a ingressar via bizzum al fer la comanda amb el teu nom complert : 676 07 01 08

Recorda especificar si el vols amb uns daus de tofu o formatge feta.

S'admeten encàrrecs fins divendres dia 17 inclòs.




  TERESA V.GUILERA 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada