Escollir la pasta integral o semi, i encara millor sense gluten (fajol, quinoa, arròs...)
Per la col saltejada, treure unes 5 o 6 fulles (guardar la resta per una altre recepta, per exemple crema de col amb poma en contes de patata) rentar-les i tallar la tija de dalt a baix, col·locar les meitats una sobre l’altre per tallar-la a tires de 1,5cm.
Tallar una ceba seca a juliana o un parell d’alls aixafats i tallats a làmines, i un tros de bitxo (opcional) també tallat petit.
Escalfar el wok o paella fonda, afegir una mica d’oli i saltejar a foc suau la ceba i/o l’all durant un parell de minuts (vigilar que no fregeixi) i tirar la col tallada, remenar.
Passats un parell de minuts més afegir una mica d’aigua calenta i tapar, abaixar el foc. Coure durant uns 5 minuts.
Coure la pasta, escorre i barrejar-hi la col, podem acompanyar d’una mica de humus, amanida verda, i tindrem un plat complet i equilibrat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada