dijous, 24 de febrer de 2022

CREMA DE PASTANAGA MORADA

 

Aquesta crema t’enamora tant el seu color com el seu sabor. 

Saltejar uns alls tendres amb una mica d’oli, també s’hi pot afegir uns porros o ceba. Amanir amb una mica de sal, ½ c de farigola i romaní.  

Quan canviïn de color afegir un vas d’aigua o brou (no en posarem massa, si cal l’afegirem al final si ens queda massa espessa), deixar coure uns 3 minuts i apagar el foc.

Posar la resta de pastanagues que em fet al forn al vas per triturar amb els alls i el brou. Triturar si veiem que ens queda massa espès afegir mes líquid. 

Servir en un bol amb unes quantes ametlles, avellanes, llavors, unes fulles de pastanaga picades, i unes escames de sal. I un raig d’oli d’oliva.


Es bo saber que el beta carotè s’absorbeix millor quan s’acompanya d’un aliment gras saludable com l’alvocat, els fruits secs, i les llavors. 


                               


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada