dijous, 14 d’octubre del 2021

ALBERGINIA AL FORN AMANIDA AMB MAGRANA


 

Si fem servir el forn, aprofitarem per coure mes quantitat d’albergínies, moniatos, carbassa...  Escalfar el forn a 185º

Per aquesta recepta tallarem a rodanxes de 1cm un parell d’albergínies mitjanes, i les col·loquem sobre paper a la safata. Abans les haurem pintat amb d’oli d’oliva, una mica de sal i pebre. Coure 15 minuts per una banda i entre 5 i 10 minuts mes per l’altre. Un cop cuites les rodanxes, distribuir-les a la safata per servir per que perdin escalfor.

Mentrestant haurem preparant l’amanit, amb 1C de mel (melassa d’arròs, xarop...) 2C de suc de magrana (amb l’espremedor de cítrics), 1,5C de suc de llimona,  4 d’oli d’oliva extra verge, emulsionar per integrar.

Posar 5 o 6 C de grans de magrana per sobre l’albergínia, unes fulles de menta i l’amanit.


                                                     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada