dimarts, 21 de setembre del 2021

AMANIDA D’ESTIU

 

Preparar un parell de tomàquets, si els volem treure la pell (sempre començarem a pelar-los per la seva base) i de llavors,  tallem a mitges llunes i reservar.

Si teniu xerris els partim per la meitat, o també podríem posar pebrot vermell o groc.

Tallar una tall gruixut de síndria, treure les llavors i tallar a daus.

Rentar una pera o una poma i tallar a mitges llunes, posar unes gotes de llimona per que no s’oxidi.

Col·locar les fruites com més us agradi. Decorar amb nous i llavors de carbassa (activades i deshidratades) unes boles de formatge o ricota i amanir al gust. També hi anirien bé unes olives negres, unes mores...

Jo no he posat gens de sal, només una mica que hi havia a la salsa pesto que l’he allargat amb oli d’oliva per amanir.

 

Es un plat mes aviat dolç per la fruita, i a la vegada refrescant i vibrant. Si troben diferents textures, des de toves a mes cruixents.  


                                                           


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada