Posar aigua a escalfar en una olla per 2 persones, tallar petit: un tros petit 1 cm d’alga kombu o wakame, una o dues cebes tendres reservem les fulles mes verdes i tendres per afegir al final. 1 pastanaga, 1 nap, 1 o 2 alls tendres (opcional) i un tros de gingebre ratllat al gust.
Deixar bullint de 6 a 8 minuts i afegim 3 o 4 barrets de bolets shitake laminats, coure uns 5 minuts més.
Amb una cullera gran agafem brou i el posem en un bol per desfer-hi 1C de miso. Afegir les fulles de la ceba o all tendre tallades i tapem. Tancar el foc.
Un cop hem desfet el miso l’avoquem de nou a l’olla.
Es molt fàcil i ràpida de fer, ajuda a reforçar el sistema immune. Ideal per sopar o de 1er plat de dinar, per prevenir i ajudar a curar grips i constipats. Si volem una aportació extra de proteïna afegir uns cubs de tofu a coure amb les verdures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada