dijous, 1 d’abril de 2021

CREMA DE CASTANYES


 

Adequada per el hivern per escalfar-nos i nodrir-nos. Per 2 o 3 racions:

 

Unes 25 castanyes hidratades durant 24h canviant l’aigua cada 8h aproximadament. Escorre i posar una olla al foc amb aigua que les cobreixi, una mica de sal, unes llavors de fonoll i anís verd. Coure durant 1 hora.

Escaldar un grapat de bolets, reservar. Posar una cassola a foc mitjà per saltejar 1 ceba seca i ½ porro tallats amb una mica d’oli i sal. Si veiem que sens queda sec afegir una mica d’aigua. 

Passats uns minuts afegir l’aigua de bullir les castanyes i la que hem escaldat els bolets, les castanyes, un trosset de gingebre ratllat al gust, sal i una branqueta de farigola, coure tapat uns 10 minuts, treure la farigola i triturar amb un raig d’oli d’oliva.

Mentrestant haurem laminat els bolets, amanit amb oli, sal i pebre i cuinats al grill uns 12 minuts.  Servir la crema amb els bolets per sobre i unes fulles de farigola.


                                                 


Cap comentari:

Publica un comentari