dilluns, 19 de desembre del 2022

COL KALE AMB LLENTIES


 

Un cop remullades les llenties, escórrer i  coure-les cobertes d’aigua, una fulla de llorer i un trosset d’alga kombu (opcional).

En una cassola a foc baix, saltejar amb 1C d’oli d’oliva verge unes cebes tendres tallades al llarg, reservar les tiges verdes centrals, les mes tendres, tallades petites.. Afegir un parell de branques d’api tallades sense les fulles. Passats uns minuts afegir les llenties cuites i escorregudes amb una mica de l’aigua de cocció. Amanir al gust amb sal, farigola, fonoll, comí... 

Deixar 5 minuts a foc baix i posar un grapat de fulles de col Kale escaldades prèviament i les tiges picadetes que havíem reservat de la ceba tendra. Tapar i passats un parell o tres de minuts tancar el foc. Abans de servir amanir amb uns brots de fulles (bledes de colors)  germinats, julivert o coriandre. 


                                            


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada