dilluns, 8 d’agost del 2022

ESTOFAT DE PÈSOL I ESPÀRRECS AMB COCHAYUYO

Per a dues persones, començar saltejant la ceba laminada amb 2C d’oli d’oliva i amb una mica de sal a foc mitjà. Passats un parell de minuts afegir l’alga “cochayuyo” escorreguda que prèviament haurem hidratat durant 8 hores o tota la nit (si cal, tallar a trossos més petits) juntament amb 4 o 5 alls tendres (+2cm de la part verda) tallats del llarg i a rodelles. Remenar durant 2 o 3 minuts, amanir amb sal i pebre molt i afegir uns espàrrecs tallats a trossos de 3cm. menys les puntes, unes branques de menta, i aigua o brou calent fins a cobrir. 

Tapar i deixar coure uns 8 minuts, afegir uns grapat de fulles d’ortiga o les que tingueu (opcional) deixar coure un parell de minuts més tapat, si cal afegim una mica mes d’aigua o de brou calent i per últim afegir uns 250g de pèsol desgranat i les puntes dels espàrrecs., tapar de nou i tancar el foc. Deixar reposar 5 minuts.

Acompanyar amb arròs o un bon pa. 


                                                             


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada