Començar per rentar bé uns 150g de kale, eixugar o centrifugar. Treure les tiges i trencar les fulles a trossos (les tiges les podem fer servir per sucs o brou) i posar-les en un bol gran.
Per l’amanit ens cal 1T o 150g de anacards (també podeu utilitzar llavors de girasol) el suc de 1 mandarina petita, el suc de ½ llimona, 2C de llevat nutricional, 1C de pols de ceba, 2 dàtils sense l’os, 1 all aixafat, ½ c de pebre vermell picant, ½ c de pebre vermell fumat.
Posar tots els ingredients al vas amb 5C d’aigua per ajudar a triturar, si no teniu una batedora potent posar els anacards o les pipes en remull, un mínim de 2hores. Ha de quedar una salsa espessa, si cal afegir mes aigua.
Amanir les fulles a dins del bol, amb les mans mirar de que ens quedin impregnades.
Posar els trossos sobre les safates d’anar al forn protegides amb paper a 140º durant 25 minuts.
Si teniu deshidratador repartim la kale sobre les safates. Deshidratar de 4 a 6 hores a 46º fins que quedin cruixents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada