Escollir un tomàquet al punt, ben vermell i carnós, submergir amb aigua bullint durant uns 5 segons i pelar des de la base cap el coll del tomàquet. Tallar a rodanxes i col·locar a la safata de servir, espolsem amb una mica de sal i afegir les fulles d’alfàbrega, 1C de pinyons o de dukka (barreja d’espècies, llavors i fruits secs) amanir amb un bon raig d’oli d’alfàbrega, o d’oliva verge extra i un all picadet o pebre negre molt (opcional).
A partir d’aquí, les versions poden ser diverses, canviant l’alfàbrega per una altre planta aromàtica: farigola, orenga, julivert... brots, rúcula, all negre, olives negres...
Imaginació al poder ;)
Vet aquí, quan crees un plat nou o diferent, quan el degustes et fa ser mes conscient d’allò que estàs menjant fixant-te si hi ha un equilibri o no, la textura, etc. i per acabar d’arrodonir d’aquesta manera el nostre cos ho assimila millor per que hi tenim posada l’atenció.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada