dimarts, 21 de setembre de 2021

ROTLLETS DE CARBASSO FARCITS DE RICOTA D’AMETLLA


 

Tallem el carbassó al llarg amb una mandolina, i deixar macerar sobre un plat amanit amb una mica sal i unes gotes de llimona, reservar. 

Per fer la ricotta, necessitem 1T d’ametlles crues remullades tota la  nit, rentar i pelar. Les posem al vas per triturar amb 1/3 T d’aigua, un tros de tronc d’api, 1c de sal. Des d’aquí es poden fer les variacions que es vulguin, afegint algunes fulles fresques d’ alfàbrega, orenga... pebre blanc o negre.

Farcir les tires de carbassó posant 1C del formatge en una punta i enrotllar. 

Es poden posar estirats o drets. Amanim amb una salsa pesto líquida un cigronet de tahín negre (opcional) i 3 panses o una oliva negre.

 

Pelar un tomàquet madur i de carn ferma per acompanyar.


                                                                    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada