dilluns, 19 de desembre del 2022

AMANIDA DE TOMAQUET I COGOMBRE A L’ANET

Escollir un tomàquet madur però de carn forta, renta, deixar dins un bol amb aigua calenta durant un minut aproximadament per treure-li la pell, reserva a la nevera.

Tallar ¼ de ceba a mitges llunes i posa a macerar amb sal i aigua. 

Aixafa una dent d’all (dues si son petites) per que Renta un cogombre, amb el pelador treu la pell, deixant-ne una mica, talla pel mig i talla lamines primes amb el pelador, ves-les posant en un bol.  Amaneix amb una mica de sal i unes gotes de llimona, pela i pica l’all i l’anet  petit i afegeix al cogombre, barreja amb cura i deix macerar.

Tallem el tomàquet a rodelles no massa gruixudes, col·loca al plat, escorre la ceba i posa sobre el tomàquet, afegeix les cintes de cogombre, unes olives negres i amaneix amb oli d’oliva verge extra.


                                     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada