divendres, 30 d’abril de 2021

BEGUDA REFRESCANT DE IOGURT I ROSES

Per a 2 persones necessitarem un parell de iogurts, uns 40ml de infusió de roses amb 2 fulles de menta, 2C d’aigua de roses, 3 o 4 maduixes o gerds, els pètals de 1 rosa, 1 o 2C de mel, sucre panela, estèvia, de coco o xilitol... 

Abans de res, fer la infusió: si teniu roses seques fer infusió concentrada amb els 40ml d’aigua i les fulles de menta, deixar reposar fins que es temperi. Colar i reservar. 

Si teniu roses fresques, posar 7 o 8 pètals amb els 40ml d’aigua a 80º i deixar macerar amb les fulles de menta. Ho podem preparar la nit abans, i així concentrar millor l’olor i el gust de la rosa.

Posar els dos iogurts, l’aigua macerada, l’aigua de flors, els fruits vermells i el dolç al vas de la batedora i triturar, deixar reposar a la nevera per que s’assentin els sabors.

Decorar amb uns pètals de rosa i unes fulles de menta. 

 

                                        


Cap comentari:

Publica un comentari