dilluns, 21 de setembre de 2020

AMANIDA DE SINDRIA

 

Necessitem un tall de síndria 400g, unes olives negres d’Aragó o mortes , un grapat de nous, formatge feta, oli d’oliva 1ª pressió en fred i pebre negre per moldre.

 

Treure les llavors de la síndria es el més entretingut però el seu resultat s’ho val. Tallem a cups igual que el formatge. Afegim les olives, les nous, les fulles de menta i pebre molt. Amanim amb un raig d’oli d’oliva i servim.


La proposta d’avui es una recepta ràpida i senzilla, i sense complicacions. La dolçor fresqueta de la síndria combina d’allò més bé amb la salabror del formatge i les olives. Acabant amb el toc verd de les fulles de menta, i donar-li encara més frescor ;)

Us animo a provar-la, segur que no us deixarà indiferents!


                                                  


Cap comentari:

Publica un comentari