dijous, 16 de maig del 2019

HUMUS DE LLENTIES GERMINADES



Necessitarem 2T de llenties germinades (1/2T en sec) 2 o 3 dies de germinació, 3 cullerades de llimona, ¾ T de llavors de girasol remullades unes 4h, 1c de comí en pols, ½ de curri, 1c d’herbes provençals o orenga (la que us agradi)  1/3T llet d’ametlla o vegetal (en aquest cas es feta amb llet d’ametlla casolana), ¼ c de sal.

Les llenties per germinar les posarem tota la nit amb aigua filtrada. Escorrem i rentem sota l’aixeta i deixem el colador sobre un bol per recollir l’aigua, cada dia les rentarem de dues a tres vegades.

Posem dues tasses de llenties al pot de la batedora amb la resta de ingredients, afegim una mica mes de llet si cal i 2 C d’oli oliva. 
Quan servim espolsem amb pebre vermell picant o no i farigola. Acompanyem amb verdures crues com pastanaga, cogombre, pebrot vermell o carbassó.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada