diumenge, 26 de maig del 2019

FAVES TENDRES AMB TAVELLA O XIULETS


Necessitem 500g de xiulets, 3 o 4 alls tendres, 4 o 5 cebes tendres, un grapat d’algues “Cochayuyo” remullades uns 10 minuts, una copa de vi blanc (opcional) menta fresca, oli d’oliva verge extra i sal.

Preparem els xiulets tallant les puntes per posar-los en una cassola amb poca aigua i per que bullin al vapor a la fi de que perdin la mica d’amargor durant 5 minuts o fins que veieu que estan tendres. Escorrem.
Sofregim els alls trossejats a tires i les cebes igual amb una cullerada d’oli (minimitzar l’oli de cocció al màxim,  es saludable quan és cru). Tot seguit afegim els xiulets tallats per la meitat amb un polsim de sal (opcional, si posem alga), remenem i saltegem 5 minuts, afegim la Cochayuyo hidratada, el vi i la menta trinxada, tapem i deixem coure de 5 a 10 minuts a foc baix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada