Per unes 12 unitats ens caldrà per a la massa:
200g de farina
100g de mantega
3g de sal
un ou gran
12ml de nata líquida.
Per el farcit:
200g de farina
100g de mantega
3g de sal
un ou gran
12ml de nata líquida.
Per el farcit:
Carbassa cuita i feta puré
Formatge de cabra
Oli trufat i
Herbes de provença.
Per preparar la massa, en un bol, barregem la farina amb la mantega trossejada petita i la sal. I amb la punta dels dits, barregem fins que es formin grumolls.
Agafem un plat fondo per batre l’ou amb la nata i l’aboquem a la mescla anterior (en reservem un mica per pintar les crestes) i es barreja fins que ens quedin tots els ingredients integrats.
Acabem formant una bola, emboliquem amb film transparent i reservem a la nevera durant un quart d’hora.
Per el farcit, necessitem coure la carbassa amanida amb una mica de sal, oli i les herbes de provença a la papillota. Un cop cuita, l’aixafem amb una forquilla fins que quedi un puré, si veieu que té suc, el posem al escorredor i reservem.
Anem per al muntatge, enfarinem una superfície on estirarem la massa amb l’ajuda d’un corró fins deixar-la d’un gruix aproximadament de 3mm.
Ara tallem circumferències d’uns 12 o 15cm de diàmetre, per tallar podeu utilitzar un bol, una tassa...
Al centre de cada circumferència, hi col.loquem una cullerada de puré de carbassa i un tros de formatge al damunt (millor un que es desfaci fàcilment), i amanim amb un rajolí d’oli de trufa.
Segellem amb la punta de la forquilla, pintem amb la barreja d’ou batut que havíem guardat i ja podem coure-les al forn escalfat a 180º fins que quedin rosses.
Deixem refredar una mica abans de servir.
Formatge de cabra
Oli trufat i
Herbes de provença.
Per preparar la massa, en un bol, barregem la farina amb la mantega trossejada petita i la sal. I amb la punta dels dits, barregem fins que es formin grumolls.
Agafem un plat fondo per batre l’ou amb la nata i l’aboquem a la mescla anterior (en reservem un mica per pintar les crestes) i es barreja fins que ens quedin tots els ingredients integrats.
Acabem formant una bola, emboliquem amb film transparent i reservem a la nevera durant un quart d’hora.
Per el farcit, necessitem coure la carbassa amanida amb una mica de sal, oli i les herbes de provença a la papillota. Un cop cuita, l’aixafem amb una forquilla fins que quedi un puré, si veieu que té suc, el posem al escorredor i reservem.
Anem per al muntatge, enfarinem una superfície on estirarem la massa amb l’ajuda d’un corró fins deixar-la d’un gruix aproximadament de 3mm.
Ara tallem circumferències d’uns 12 o 15cm de diàmetre, per tallar podeu utilitzar un bol, una tassa...
Al centre de cada circumferència, hi col.loquem una cullerada de puré de carbassa i un tros de formatge al damunt (millor un que es desfaci fàcilment), i amanim amb un rajolí d’oli de trufa.
Segellem amb la punta de la forquilla, pintem amb la barreja d’ou batut que havíem guardat i ja podem coure-les al forn escalfat a 180º fins que quedin rosses.
Deixem refredar una mica abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada