dijous, 23 d’octubre del 2014

CARBASSA FARCIDA


Necessitem una carbassa cacauet mitjana, un parell de porros, seitan, una mica d’alga arame, un grapat de bolets, 1 vas de cuscús integral, oli d’oliva verge, sal i herbes de provença.
Partim la carbassa per la meitat, amb una cullera traiem les llavors i filaments, si veieu que esta molt plena la buidem una mica (reservem aquesta carbassa per fer un postre).
Amb el forn caldejat a 200º , hi posem la carbassa amanida amb sal i herbes de provença i tapada amb paper vegetal durant una hora aproximadament.
Mentrestant courem el farcit. Posem una mica d’oli a la paella i saltegem amb aquest ordre: el porro tallat a rodanxes, l’alga hidratada i tallada a trossos, el seitan triturat, i els bolets (si son grans els talleu a làmines).
Escalfem uns 125 ml d’aigua amb una mica de sal, posem el cuscús dins un bol,  i hi tirem l’aigua calenta, remenem per que s’hidrati tot bé, i el  deixem reposar uns minuts fins que s’hagi begut tot el líquid. Ara hi afegim el saltejat i barregem, ja tenim a punt el farcit.

Punxant amb una forquilla la carbassa veurem si està cuita, la traiem del forn i l’emplenem amb el farcit, per gratinar podeu fer-ho amb formatge o ametlla triturada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada