Necessitem
una carbassa cacauet mitjana, un parell de porros, seitan, una mica d’alga
arame, un grapat de bolets, 1 vas de cuscús integral, oli d’oliva verge, sal i
herbes de provença.
Partim
la carbassa per la meitat, amb una cullera traiem les llavors i filaments, si
veieu que esta molt plena la buidem una mica (reservem aquesta carbassa per fer
un postre).
Amb
el forn caldejat a 200º , hi posem la carbassa amanida amb sal i herbes de
provença i tapada amb paper vegetal durant una hora aproximadament.
Mentrestant
courem el farcit. Posem una mica d’oli a la paella i saltegem amb aquest ordre:
el porro tallat a rodanxes, l’alga hidratada i tallada a trossos, el seitan
triturat, i els bolets (si son grans els talleu a làmines).
Escalfem
uns 125 ml d’aigua amb una mica de sal, posem el cuscús dins un bol, i hi tirem l’aigua calenta, remenem per que s’hidrati
tot bé, i el deixem reposar uns minuts
fins que s’hagi begut tot el líquid. Ara hi afegim el saltejat i barregem, ja
tenim a punt el farcit.
Punxant
amb una forquilla la carbassa veurem si està cuita, la traiem del forn i l’emplenem
amb el farcit, per gratinar podeu fer-ho amb formatge o ametlla triturada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada