dijous, 23 d’octubre del 2014

CREMA LLEUGERA DE COL AMB POMA


Necessitem ¼ de col, 3 pomes Golden, ¾ l. de brou vegetal, una dent
d’all, 4 cullerades de crema o nata líquida, dues de mantega, pebre blanc
i sal.
Posem a coure la col amb aigua i sal durant un quart d’hora, escorrem i la
tallem ben fineta, reservem.
En una cassola saltegem les pomes que haurem pelat i tallat a daus amb la
mantega uns 5 minuts i afegim la col que havíem reservat, juntament amb
l’all tallat ben petit i una mica de sal i pebre molt, coem un parell de
minuts. Ara ja hi podem tirar el brou calent i ho fem coure a foc lent durant
un quart d’hora aproximadament.
Un cop cuit, ho passem tot per la trituradora juntament amb la crema. Podeu
decorar el plat amb germinats o pa fregit i ja podem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada