dijous, 6 de març del 2014

PIZZA DE MOZZARELLA DE BUFALA, RUCULA I SALSA DE TOMÀQUET


Necessitem un bròquil, un ou, un parell de boles de mozzarella de Bufala, rúcula i salsa de tomàquet.
Comencem per desgranar les flors del bròquil amb un ganivet amb punta i escalfem ¾ d’aigua bona en una olla gran, quan comenci a bullir hi tirem sal marina i les flors del bròquil, tapem i coem fins que ens quedi tendre a foc mitjà-alt. Un cop cuit, el passem a un colador i el deixem que vagi perdent l’excés d’aigua.
Un anell d’acer inoxidable seria el millor per posar-hi la pasta a dins, ara bé, si no és el cas, també podem utilitzar una plata rectangular o rodona folrada amb paper vegetal.
Agafem el bròquil i el posem en un bol, l’aixafem amb una forquilla fins que ens quedi ben fi, afegim una cullerada d’oli d’oliva, un ou batut i remenem bé. Ara posem aquesta pasta a la plata que em preparat deixant un gruix aproximat de 1,5 cm, ho posem al forn durant uns 20 minuts a 180º.
Mentrestant, tallem les boles de mozzarella a rodantxes de 1/2cm de gruix i reservem.
Traiem la plata del forn i posem a sobre unes cullerades de tomàquet, les rodanxes de mozzarella i un grapat de rúcula, salem. Tornem la pizza al forn durant 20 minuts mes a 180º

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada