Per quatre
racions necessitarem unes 18 plaques de canelons, 400 grams de bledes cuites al
vapor i picades fines, 25g de pinyons, una botifarra de sal i pebre esparracada
o tofu tallat a daus, una ceba picada, 2 cullerades de salsa de tomàquet,
marduix i sal marina.
Posem una olla
gran amb aigua al foc, quan arrenqui el bull hi tirem la sal i anem posant la
pasta. A mida que anem traient els
canelons, els posem a refredar sobre un drap de cotó.
Comencem per ofegar
la ceba uns minuts, afegim la botifarra, els pinyons, les bledes, el tomàquet i
el marduix.
Mantindrem el foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes. Les deixem refredar una mica per poder embolicar el caneló sense cremar-nos.
Mantindrem el foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes. Les deixem refredar una mica per poder embolicar el caneló sense cremar-nos.
Per últim, anem
per omplir amb aquesta massa els canelons, i els cobrim amb salsa de tomàquet. Espolsem
amb formatge o ametlles laminades i gratinem.
I ja els podem servir... ben calents. De fet si us agrada més, podeu fer la mateixa recepta però canviant els canelons per una lassanya.
I ja els podem servir... ben calents. De fet si us agrada més, podeu fer la mateixa recepta però canviant els canelons per una lassanya.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada