dijous, 13 de març del 2014

PASTISSETS DE LES PENQUES DE LES BLEDES FARCIT DE PATATA


Necessitarem les penques d'un manat de bledes, 2 patates grosses, 2 ous durs, oli d'oliva de primera pressió en fred i sal.
Posem a bullir els dos ous durs, netegem i tallem les penques de les bledes, pelem les patates i les esqueixem a quadres irregulars. La part de la fulla la podem utilitzar en una altre recepta.
Bullim al vapor les patates i les penques amb un polsim de sal.  Un cop cuites aixafem les patates en un plat i amanim amb un raig d'oli d'oliva. Anem per folrà els laterals d'un motlle rodó amb les penques escorregudes, mirarem que ens sortin per dalt per tapar el pastisset per la part de dalt. Farcim l'interior amb el puré de patates, tapem amb les puntes i aboquem en un plat per desemmotllar.  
Decorem amb l'ou dur laminat per sobre i uns talls de tomàquet al costat. Amanim amb oli d'oliva per sobre.

Aquest plat està preparat per una dieta més o menys de protecció gàstrica, on els menjars estan poc elaborats i cuinats a base de vapor o bullit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada