divendres, 21 de juny del 2013

MUFFINS DE PASTANAGA AMB NOUS


Necessitem 60 g de farina (pot ser de blat, espelta o camut), 70 g de pastanaga, 40 g d’oli de girasol, 60 g de sucre moreno, 40 g de nous pelades , 1 ou, mitja culleradeta de llevat, un quart de cullereta de canyella molta, sal, 50 g de formatge per untar, un quart d’una taronja, i ¼ de tavella de vainilla.
Netegem la pastanaga i la ratllem.  Esmicolem les nous, reservem.   Batem els ous amb el sucre fins que es dissolgui i quedi espumós. Afegim un pic de sal, la pastanaga ratllada i els nous.
Tamisarem la farina juntament amb el llevat i la canyella, i ho afegim a la barreja anterior, mentre anem remenant fins aconseguir una barreja homogènia.
Ara repartim la massa entre els 8 motlles per magdalenes i les posem al forn a 170º durant uns 35 minuts (punxem amb un escuradents al mig). Deixem refredar.
Rentem i eixuguem la taronja, ratllem la pell de la taronja, i a continuació li traiem el suc, reservem.
Obrim la tavella de vainilla de dalt a baix amb un ganivet, raspem el interior per treure la polpa.
Barregem el formatge amb el suc, la ratlladura de taronja, la polpa de vainilla i una cullereta de sucre.  Cobrim les magdalenes amb aquesta crema, i decorem amb la meitat d’una nou a sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada