divendres, 26 de juliol de 2013

GASPATXO DE REMOLATXA

Necessitareu uns 7 o 8 tomàquets madurs, 2 remolatxes cuites (millor al vapor amb la seva pell, uns 35 minuts aprox.), 1 ceba, 1 dent d'all, 1 pebrot verd, 1 cogombre, oli d'oliva, sal, vinagre de Xerès i aigua.
Comencem per netejar les remolatxes i les posem a coure, si les bolliu són uns 20 minuts.
Mentrestant, rentem i tallem els tomàquets i els posem en el got del triturador, seguidament el cogombre pelat, el pebrot sense llavors ni la part blanca (pot amargar), la ceba pelada i trossejada, l'all pelat, les remolatxes pelades, l'oli d'oliva, una mica de sal i una mica d'aigua, no massa dons sempre hi som a temps d'afegir-ne més, només per que ens ajudi a triturar bé.
Triturem ben fi, rectifiquem de sal, oli i ara afegim el vinagre de Xerès. Si voleu el podeu passar per el colador xinès per evitar que hi hagi quedat algun trosset petit. Si és necessari afegiu més aigua, segons us agradi la textura.
Per acabar refredem i servirem acompanyat d'una mica de verduretes picades per decorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada