divendres, 21 de juny del 2013

CANELONS DE CARXOFES I FETA


Per a 6 persones necessitarem una dotzena de carxofes, 1 llimona, 3 cebes tendres, 5 tomàquets secs, sal i pebre, 200 g. de formatge feta, 12 làmines de lassanya,  300 ml de salsa de tomàquet, unes fulles de julivert i una cullerada de pinyons.
Pelem la carxofa fins el cor i les freguem amb la llimona per que no s’oxidin.  Les coem al vapor uns 20 minuts i reservem.
Tallem la ceba a talls petits, saltegem a la paella amb oli d’oliva.  Afegim els tomàquets secs tallts, els deixem un parell de minuts i afegim les carxofes tallades també a trossos petits. Deixem coure de 5 a 7 minuts.  Salpebrem i retirem del foc, deixem refredar.  Quan estigui a temperatura ambient, esmicolem el formatge feta i barregem.
Bullim o hidratem la pasta de lassanya, escorrem i assequem.
Escalfem el forn a 160º i mentrestant untem amb oli una safata del forn.  Ara comencem a emplenar els canelons; per que no s’enganxin, podem posar un parell de cullerades de tomàquet a sota.  Un cop els hem col·locat, cobrim amb la salsa de tomàquet i tirem per sobre els pinyons.  Deixem coure uns 15 minuts i servim.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada