Per a 6 persones
necessitarem una dotzena de carxofes, 1 llimona, 3 cebes tendres, 5 tomàquets
secs, sal i pebre, 200 g. de formatge feta, 12 làmines de lassanya, 300 ml de salsa de tomàquet, unes fulles de
julivert i una cullerada de pinyons.
Pelem la carxofa
fins el cor i les freguem amb la llimona per que no s’oxidin. Les coem al vapor uns 20 minuts i reservem.
Tallem la ceba a
talls petits, saltegem a la paella amb oli d’oliva. Afegim els tomàquets secs tallts, els deixem
un parell de minuts i afegim les carxofes tallades també a trossos petits.
Deixem coure de 5 a 7 minuts. Salpebrem
i retirem del foc, deixem refredar. Quan
estigui a temperatura ambient, esmicolem el formatge feta i barregem.
Bullim o hidratem
la pasta de lassanya, escorrem i assequem.
Escalfem el forn a
160º i mentrestant untem amb oli una safata del forn. Ara comencem a emplenar els canelons; per que
no s’enganxin, podem posar un parell de cullerades de tomàquet a sota. Un cop els hem col·locat, cobrim amb la salsa
de tomàquet i tirem per sobre els pinyons.
Deixem coure uns 15 minuts i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada