divendres, 1 de febrer del 2013

CREMA DE COLIFLOR AMB JULIVERT


Necessitem una col-i-flor, una mica de julivert, 50 gr de mantega, 20 cl de crema de llet espessa, 1 L. de brou de verdures o de pollastre, nou moscada per ratllar, sal i pebre.
Desfer la col-i-flor separant els poms, renteu i deixeu escorre. En una cassola hi desfeu la mantega, afegim els poms de la col-i-flor i els saltegem durant uns 5 minuts. Afegim el brou calent, hi posem la sal i el pebre i deixem que bulli a foc baix durant uns 20 minuts.
Rentar si cal el julivert, assequeu-lo i el desfullem. Barregem la col-i-flor amb el triturador fins la consistència d’una sopa fina.
Posem de nou la sopa al foc, incorporem la crema de llet i un polsim de nou moscada. Remenem, retirem del foc quan comenci a bullir. Finalment hi afegim les fulles del julivert. Repartim la sopa en els bols. Si cal rectifiqueu de sal i pebre i ja ens la podem menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada