dilluns, 18 de febrer de 2013

CREMA DE CANONGES



Per a quatre persones necessitem uns 200 grams de canonges, 1 ceba seca, 150 de nata per cuinar, 2 cullerades de farina, mitja pastanaga, oli d’oliva, sal i pebre.
Pelem la ceba i la sofregim durant 10 minuts en una cassola amb oli.  Afegim la sal i els canonges nets, sofregim 5 minuts remenant sovint.  Incorporem la farina, sense deixar de remenar deixem que es torri durant un minut i banyem amb uns 200 ml d’aigua.  Deixarem coure uns 6 minuts, fins que redueixi.
Ara hi afegim la nata (reservem dues cullerades), la sal, el pebre i deixem coure 6 minuts mes.  Triturem, passem per el passapurés,
Ratllem la pastanaga, repartim la crema en els bols, els decorem amb la nata que hem reservat i una mica de pastanaga.ratllada.

Si us agraden les cremes espesses, podeu canviar la farina per maizena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada