Per a quatre persones necessitem uns 200 grams
de canonges, 1 ceba seca, 150 de nata per cuinar, 2 cullerades de farina, mitja
pastanaga, oli d’oliva, sal i pebre.
Pelem la ceba i la sofregim durant 10 minuts
en una cassola amb oli. Afegim la sal i
els canonges nets, sofregim 5 minuts remenant sovint. Incorporem la farina, sense deixar de remenar
deixem que es torri durant un minut i banyem amb uns 200 ml d’aigua. Deixarem coure uns 6 minuts, fins que
redueixi.
Ara hi afegim la nata (reservem dues cullerades),
la sal, el pebre i deixem coure 6 minuts mes.
Triturem, passem per el passapurés,
Ratllem la pastanaga, repartim la crema en els
bols, els decorem amb la nata que hem reservat i una mica de
pastanaga.ratllada.
Si us agraden les cremes espesses, podeu
canviar la farina per maizena.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada