dijous, 21 de febrer del 2013

SEITAN A LA CANYELLA AMB COLS DE BRUSSEL·LES



Necessitem un paquet de seitàn tallat a làmines d’un centímetre, un parell de grapats de cols de Brussel·les, 3 cebes grans tallades a quarts, 2 o 3 pastanagues, una tira d’alga kombu rehidratada, un branca de canyella, dues cullerades de farina, 3 cullerades d’oli d’oliva, farigola, sal, una cullerada de mugi miso i una de suc concentrat de poma.

Comencem per saltejar la ceba amb l’oli i la sal de 5 o 7 minuts.  Afegim les pastanagues tallades , les cols de Brussel·les i la tira d’alga kombu que haurem posat amb aigua uns 10 minuts abans, (si es vol es pot tallar), continuem amb el seitàn enfarinat, la canyella, la farigola i un fons d’aigua.  Tapem i coem a foc mig durant uns 20 minuts.
Ara diluirem el miso amb una mica de líquid de la cocció i l’afegim al guisat juntament amb el concentrat de poma. Deixem coure un o dos minuts més, sense que bulli i ja podem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada