Necessitem un paquet de seitàn tallat a
làmines d’un centímetre, un parell de grapats de cols de Brussel·les, 3 cebes
grans tallades a quarts, 2 o 3 pastanagues, una tira d’alga kombu rehidratada,
un branca de canyella, dues cullerades de farina, 3 cullerades d’oli d’oliva,
farigola, sal, una cullerada de mugi miso i una de suc concentrat de poma.
Comencem per saltejar la ceba amb l’oli i la
sal de 5 o 7 minuts. Afegim les pastanagues
tallades , les cols de Brussel·les i la tira d’alga kombu que haurem posat amb
aigua uns 10 minuts abans, (si es vol es pot tallar), continuem amb el seitàn
enfarinat, la canyella, la farigola i un fons d’aigua. Tapem i coem a foc mig durant uns 20 minuts.
Ara diluirem el miso amb una mica de líquid de
la cocció i l’afegim al guisat juntament amb el concentrat de poma. Deixem
coure un o dos minuts més, sense que bulli i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada