dilluns, 26 de novembre de 2012

PORROS GRATINATS


Necessitem 4 porros nets i tallats a trossos grans. Per la salsa beixamel ens faltarà una ceba tallada fina, ¼ de col-i-flor, sal, nou moscada, oli d’oliva i ametlla en pols.
Primer de tot saltegem la ceba amb poc oli i un mica de sal durant 5 minuts. Afegim la col-i-flor tallada també fina, i tirem aigua fins arribar a la meitat de les verdures i una mica de nou moscada al gust. Tapem icouem durant uns 20 minuts.
Fem un puré fins aconseguir una consistència cremosa i espessa. Afegim un mica més de líquid si és necessari.
Coure al vapor els porros durant uns 8 minuts.
Col•loquem els porros en una safata per anar al forn. Hi aboquem la salsa per sobre i finalment l’ametlla en pols. Gratinem a foc mig-alt durant 10 minuts aproximadament i servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada