Trinxat de Nap negre i Col
Aquest plat ja era conegut pels grecs i
romans, que després s’ha substituit per les patates.
Es bullen les dues verdures i després es
fregeixen amb oli d’oliva verge, fins que queden ben trinxades.
Nap negre amb formatge blau
Es pela el nap, es parteix per la mitad i amb
llesques es fica al forn (aproximadament uns 30 minuts). Cap al final de
cocció si posa el formatge blau i es
gratina.
Karakia – Amanida de nap negre Plat de cuina balcànica.
Peleu i ratlleu els naps. Deixeu-ho en remull
uns quants minuts i després escorreu-ho. En un bol es barreja el nap ratllat,
mató i iogurt natural. Remeneu-ho de pressa perquè quedi tot ben barrejat i
deixeu-ho reposar a la nevera fins el moment de servir.
Aquesta amanida serveix tant d’entrant com
d’acompanyament d’un plat principal.
Nap negre fregit
Es pela i es talla a tires igual com si fem
patates fregides. Un cop fregit si tira la sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada