Per unes 4 persones necessitarem 2 o 3
cebes, mig quilo de carbassa, 1 cullarada d'oli d'oliva, sal, pebre, 2 pomes, 2
ous, 100 ml llet, 2 culleredetes de mel, canyella en pols, 4 branquetes de
romaní i 100 gr. de formatge de cabra.
Primer de tot cal escalfar el forn a 180ª, mentrestant pelem la ceba i la
tallem a rodanxes. Rentem la carbassa i les pomes, les partim per la meitat,
traiem les llavors i tallem a trossos.
Saltegem la ceba i la carbassa amb oli
d'oliva durant uns 5 minuts, retirem del foc. Ara hi afegim les pomes, els ous
batuts, la llet, la mel i una cullaredeta de canyella en pols, remenem i sal
pebrem.
Repartim el saltejat en 4 bols per anar al forn, a sobre ho adornem
amb les branques de romaní i el formatge tallat a trossos. Col·loquem els bols
al forn, couem uns 15 minuts i els últims 5 minuts gratinem.
Existeixen unes 850 clases de carbassa. Totes elles aporten nutrients, entre
ells el caroté, també aporten molta fibra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada