Ingredients:una carbassa pelada i tallada a rodantxes fines,
per el rebossat necessitarem: 1/2 tassa de farina, sal marina, aigua amb gas. I
per la salsa: una cullerada de gengibre fresc (ratllat i escurregut), 1
cullarada de salsa de soja i 4 cullerades d'aigua.
Comencem preparant la
pasta per el rebossat, barrejant tots els ingredients. Posem a la nevera durant
una hora.
Preparem varies safates amb paper absorvent, reservem.
Escalfem
l'oli per fregir. Sumergim la rodantxa de carbassa a la pasta que hem fet i
després a l'oli calent fins que tinguint una consistencia cruixent i un color
daurat.
Col·loquem la rodantxa a sobre el paper absorvent per que xupi
l'excés d'oli.
Servim inmediatament acompanyat de la salsa.
Espero que us
agradi, per seguir una dieta sana hem de menjar un plat de verdures en cada
apat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada