dilluns, 26 de novembre de 2012

CARBASSA FREGIDA

Ingredients:una carbassa pelada i tallada a rodantxes fines, per el rebossat necessitarem: 1/2 tassa de farina, sal marina, aigua amb gas. I per la salsa: una cullerada de gengibre fresc (ratllat i escurregut), 1 cullarada de salsa de soja i 4 cullerades d'aigua.
Comencem preparant la pasta per el rebossat, barrejant tots els ingredients. Posem a la nevera durant una hora.
Preparem varies safates amb paper absorvent, reservem.
Escalfem l'oli per fregir. Sumergim la rodantxa de carbassa a la pasta que hem fet i després a l'oli calent fins que tinguint una consistencia cruixent i un color daurat.
Col·loquem la rodantxa a sobre el paper absorvent per que xupi l'excés d'oli.
Servim inmediatament acompanyat de la salsa.
Espero que us agradi, per seguir una dieta sana hem de menjar un plat de verdures en cada apat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada