Agafeu un pebrot
per persona, el renteu i li talleu la part de dalt, el netegeu de llavors, aneu
amb compte i mireu que no se us trenqui la polpa.
Ara batreu els
ous en un bol com per fer una truita, reservem.
Pelem i tallem a quadrats petits (mida “ensaladilla rusa”) les patates i
la ceba (la ceba és opcional), un cop tot tallat ho posarem en una paella amb oli i quan estiguin casi
fregides, les recollim amb l’escumadora i les posem sobre paper de cuina per que xucli l’oli que sobra.
Ja podem afegir les
patates i la ceba a l’ou batut i començarem a emplenar els pebrots un per
un. Mireu de sacsejar-los a mida que
aneu emplenant per que quedi tot ben farcit, llavors els tanqueu amb el tap,
que haureu fet amb la part de dalt, una mica mes petit. Finalment només ens falta posar-los a la
paella a fregir per un costat i l’altre,
va bé que els tingueu tapats una bona estona i així es puguin coure bé
de dins.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada