dimecres, 31 d’octubre del 2012

PEBROT ITALIA FARCIT DE TRUITA DE PATATES



Agafeu un pebrot per persona, el renteu i li talleu la part de dalt, el netegeu de llavors, aneu amb compte i mireu que no se us trenqui la polpa.
Ara batreu els ous en un bol com per fer una truita, reservem.  Pelem i tallem a quadrats petits (mida “ensaladilla rusa”) les patates i la ceba (la ceba és opcional), un cop tot tallat ho posarem  en una paella amb oli i quan estiguin casi fregides, les recollim amb l’escumadora i les posem sobre paper de cuina  per que xucli l’oli que sobra.
Ja podem afegir les patates i la ceba a l’ou batut i començarem a emplenar els pebrots un per un.  Mireu de sacsejar-los a mida que aneu emplenant per que quedi tot ben farcit, llavors els tanqueu amb el tap, que haureu fet amb la part de dalt, una mica mes petit.  Finalment només ens falta posar-los a la paella a fregir per un costat i l’altre,  va bé que els tingueu tapats una bona estona i així es puguin coure bé de dins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada