dilluns, 15 d’octubre de 2012

CREMA FREDA D'ALVOCAT


Per 4 persones necessitareu: 3 o 4 alvocats i madurs, el suc d’una llimona, 2 iogurt naturals molt cremosos (grec), 250 ml de brou de pollastre suau, remolatxa i sèsam torrat per adornar.

Començarem per bullir la remolatxa durant uns 20 minuts.  Mentrestant  peleu i trossegeu els alvocats, elimineu la llavor, els aneu posant en un bol gran, impregna’ls de seguida amb el suc de llimona.
Afegim el iogurt, si voleu fer servir un de normal o descremats, el que heu de fer es a la nit abans els posem en un colador amb un drap de fil sobre un bol per que vagi treien el suc, l’endemà tindreu una pasta molt cremosa.
Ara hi afegim una part o tota del brou, dependrà de com ens agradi la textura de la crema.
Posem sal i pebre al gust. Triturem i  reduïm la barreja a crema, deixeu-la  reposar a la nevera  mínim una hora.
Un cop bullida o al vapor, deixeu la remolatxa a refredar, peleu i talleu a daus.  Abans de coure-la, sempre és millor no tallar les fulles a ran, així conserva tant els nutrients i el seu color viu.
Queda molt bé servida en una copa de vidre, llavors hi afegiu els daus petits de remolatxa i sèsam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada