Escalfar oli en una cassola, afegir un trosset de cúrcuma (o en pols), un tros de gingebre ratllat (opcional), el porro tallat a rodelles, la ceba laminada, i l’all aixafat amb un polsim de sal i pebre negre, saltejar a foc suau.
Passats uns 4 minuts afegir un dit de brou o aigua mineral, 2 o 3 branques d’api tallades petites, i les flors del brócoli. Coure tapat 3 minuts i tancar el foc. Treure unes flors del brócoli per trencar la cocció, reservar.
Triturar el saltejat amb un grapat d’espinacs, ruca o bledes (les fulles que tingueu) afegir més brou o aigua fins aconseguir la textura desitjada.
Servim amb les flors que havíem reservat, unes fulles tendres d’api, la part verda i tendre de la fulla del porro tallat petit, uns alls tendres, unes ametlles, llavors...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada