dimecres, 29 de desembre del 2021

SOPA DE REMOLATXA

Començar preparant els ingredients de la sopa, 1 ceba mitjana tallada a juliana, 1 nap (blanc rodó) mitjanet ratllat o tallat a juliana, 1 remolatxa gran o 2 de petites tallades a juliana o ratllades, 1 pastanaga tallada a juliana o a rodelles fines, i 1 T de fulles de col sense la tija tallada a tires.

Posar una cassola al foc amb 1C d’oli d’oliva, estovar la ceba durant uns minuts a foc mitjà,  posar una branca de romaní i farigola o la que us vingui de gust. 

Seguidament afegir el nap, la pastanaga i la remolatxa, remenar. Per últim afegir les tires de col, saltejar un parell de minuts i afegim el brou o aigua mineral,  3T. Pujar el foc fins que arrenqui el bull i deixar coura de 12 a 15 minuts a foc mitjà. Apagar el foc. Servir la sopa als bols (3 o 4 racions) afegir 1c de suc de llimona a cada bol, 2 o 3C de formatge o iogurt i espolsar amb fulles de farigola i ratlladura de la llimona.


                                         


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada