Necessitem un grapat de fulles d’espinac, algunes fulles tendres de dent de lleó (opcional), ½ bulb de fonoll, 1 taronja, 1 grapat de nous, suc de llimona, sal, oli i 1C de la pell ratllada de taronja.
Rentar el bulb del fonoll, partir per la meitat (guardar una meitat per una altre plat) treure el tronc mes dur del mig i la fulla de la part de fora si està malmesa. Tallar rodanxes fines, posar a en un bol a la nevera durant ¼ d’hora.
Mentrestant, rentar les fulles escollides, centrifugar i col·locar en un bol. Amanir per sobre amb unes gotes de suc de llimona i fer un massatge per impregnar les fulles, (aquest pas si utilitzeu fulles mini ens l’estalviem) deixar reposar.
Rentar la taronja, eixugar i ratllar petit, reservar. Pelar la taronja, separar el grills i treure el seu embolcall, tallar cada un en 3 trossos.
Per muntar el plat, posar primer les fulles verdes, escorre bé el fonoll abans de posar-lo, afegir els talls de taronja i un grapat de nous, amanir amb oli d’oliva barrejat amb la pell de la taronja que havíem ratllat, i una mica de sal gruixuda per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada