dilluns, 26 d’octubre de 2020

MOUSSE D'ALVOCAT I DE REMOLATXA AMB MANDARINA

 

 

Comencem obrint l’alvocat madur per la meitat, treure la pell i aixafar amb una forquilla amanim amb una mica de sal marina i pebre negre, afegim unes gotes de suc de mandarina (no massa per que s’aguanti un cop traiem el motlle) farcir un motlle circular al plat amb la mousse, si no en tenim fem una forma rodona i plana.

Rentar la mandarina i eixugar per poder ratllar la pell, reservem. Tallar la mandarina per la meitat, separar les meitats dels grills i pelar amb cura (això es el mes entretingut) tot anant col·locant sobre la mousse d’alvocat.

 

Tallar les fulles de la remolatxa i escaldar-les durant un parell de minuts, escorrem, passem aigua freda i reservem. 

Per la mousse necessitem 2 remolatxes (150-200g) cuites amb la pell, les tiges i la cua, per que perdi el menys possible de color. Pelem les remolatxes i posem al vas per triturar, amb uns 40g d’avellanes que haurem posat en remull mínim 4 hores abans per que sigui més fàcil triturar-les (reservem unes miques per decorar) 1C d’oli d’oliva, ½ C de sal marina, pebre molt i el suc de mitja mandarina aproximadament.

El podem acompanyar amb quinoa, arròs...  A l’hora de muntar el plat, espolsem les bledes amb la pell ratllada de la mandarina, amanim amb oli d’oliva (he utilitzat un oli d’oliva aromatitzat amb farigola). 

 

Espero que us animeu a provar aquests tastets,  la combinació de la mandarina amb l’alvocat es genial, igualment amb la mousse de remolatxa... 


                                           


Cap comentari:

Publica un comentari