dilluns, 26 d’octubre del 2020

MOSAIC AMB PÈTALS D'ARRELS

Aquest plat va sorgir sobre la marxa, es una bona manera de deixar-te portar i fer el que surti en aquell moment.  Els colors i la col·locació en un plat son també importants. Encara que pugui semblà entretingut es fàcil i ràpid de fer. Som-hi!!

Necessitem una mandolina per tallar les arrels ben fines, si no es així les podeu tallar amb el ganivet i escaldar o fer-les uns minuts al vapor, un cop temperades les poseu a macerar.

Tallem una pastanaga a rodanxes amb forma allargada, les posem en un bol espolsades amb una mica de sal marina per ajudar a reblanir-les i una mica d’oli d’oliva (he fet servir oli d’oliva que ha estat macerant-se amb romaní durant 1 mes i mig a les fosques) amb les mans ajudem a impregnar tots els costats.

Fem el mateix amb la remolatxa, tenir en conte que taca molt, renteu-vos les mans abans de continuar amb la següent. Continuem amb el nap daikon i la pastanaga morada.

Ara només cal muntar el plat. La remolatxa deixa molta aigua, abans de posar-la al plat i ens deixi tot vermell la posarem sobre un paper de cuina.

En acabar espolsem amb una mica de romaní picadet i servim.


                                                  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada