dijous, 12 de juliol del 2018

CARPACCIO DE CARBASSÓ

CARPACCIO DE CARBASSÓ

Necessitem un carbassó mitjà, unes herbes aromàtiques (orenga, farigola, herbes de Provença, alfàbrega, alfals....) oli d’oliva de primera pressió en fred i sal sense refinar.
Per decorar podem posar unes olives negres, uns pinyons, unes panses....

Rentem el carbassó i eixuguem, amb una mandolina o un pelador el tallem a tires del llarg, si es gran a rodanxes. El col·loquem estirat en un plat gran. Si el podem tallar ben fi no caldrà ruixar amb unes gotes de llimona i el deixem macerar uns minuts.

Tallem petites les herbes escollides, (la tija si podem la traiem) Preparem el plat on servirem el carbassó, el posem estirat o doblegat com us agradi més, espolsem per sobre el carbassó, també i podem afegir nabius deshidratats o panses, amanim amb la sal i l’oli.

Es un plat molt senzill de fer, ràpid i vistós. També ho podeu fer amb cogombre (la menta li queda molt bé) tomàquet (alfàbrega), pastanaga, remolatxa....

desconegut.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada