dijous, 31 de juliol del 2014

AMANIDA DE PASTA AMB OLIVES, PESTO D’ALFÀBREGA I FORMATGE FRESC

Per a quatre persones necessitem: uns 300g de pasta curta (espirals, llaços...), 150g d’olives d’Aragó, tomàquets, 1 manat d’alfàbrega (també es pot fer de rúcula), 100g de parmesà ratllat, 1 gra d’all, 100g de pinyons, 200 ml d’oli d’oliva verge, 100g de formatge fresc, sal i pebre negre.
Comencem per bullir la pasta segons la informació del fabricant.  La refresquem sota un raig d’aigua freda i l’escorrem bé.  Hi tirem un raig d’oli i reservem.
Rentem i eixuguem l’alfàbrega, la posem en un got mesclador juntament amb el parmesà, l’all, els pinyons i una mica d’oli d’oliva.  Ho triturem amb un túrmix i hi afegim oli, en funció de la textura desitjada del pesto. El posem al punt de sal i pebre.
Finalment barregem la pasta amb el pesto i les olives. Ratllem el formatge fresc i l’escampem per sobre la pasta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada