AMANIDA
DE PASTA AMB OLIVES, PESTO D’ALFÀBREGA I FORMATGE FRESC
Per
a quatre persones necessitem: uns 300g de pasta curta (espirals, llaços...),
150g d’olives d’Aragó, tomàquets, 1 manat d’alfàbrega (també es pot fer de rúcula),
100g de parmesà ratllat, 1 gra d’all, 100g de pinyons, 200 ml d’oli d’oliva
verge, 100g de formatge fresc, sal i pebre negre.
Comencem
per bullir la pasta segons la informació del fabricant. La refresquem sota un raig d’aigua freda i l’escorrem
bé. Hi tirem un raig d’oli i reservem.
Rentem
i eixuguem l’alfàbrega, la posem en un got mesclador juntament amb el parmesà,
l’all, els pinyons i una mica d’oli d’oliva.
Ho triturem amb un túrmix i hi afegim oli, en funció de la textura
desitjada del pesto. El posem al punt de sal i pebre.
Finalment
barregem la pasta amb el pesto i les olives. Ratllem el formatge fresc i l’escampem
per sobre la pasta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada