Per a quatre persones: 4 talls de salmó que no
siguin massa gruixuts, (si cal feu dos talls per cap), dues cullerades de grans
de comí, sal, pebre negre, 2 llimones, 1 poma (la que hi queda millor es la
Granny Smith, però podeu fer servir la que tingueu a mà, però que no estigui
madura), oli d’oliva, i uns 150 grams de fulles d’espinac.
Posem sal i pebre al salmó per les dues
cares. Escalfem una paella amb dues
cullerades d’oli d’oliva, hi col·loquem el salmó i escampem les dues cullerades
de comí per sobre la cara vista, els
deixem coure de 6 a 8 minuts a foc lent sense tombar.
Mentrestant preparem la vinagreta barrejant el
suc de les llimones en un bol amb uns 10 cl d’oli d’oliva, sal i pebre, remenem
i reservem.
Rentem la poma i la ratllem, (sense pelar) o
també la podem tallar a làmines molt primes i fines. Rentem i escorrem bé les
fulles d’espinac, les barregem amb la poma, i ho amanim amb la vinagreta.
Repartim el salmó en els plats juntament amb
l’amanida i serviu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada