Aquesta crema t’enamora tant el seu color com el seu sabor.
Saltejar uns alls tendres amb una mica d’oli, també s’hi pot afegir uns porros o ceba. Amanir amb una mica de sal, ½ c de farigola i romaní.
Quan canviïn de color afegir un vas d’aigua o brou (no en posarem massa, si cal l’afegirem al final si ens queda massa espessa), deixar coure uns 3 minuts i apagar el foc.
Posar la resta de pastanagues que em fet al forn al vas per triturar amb els alls i el brou. Triturar si veiem que ens queda massa espès afegir mes líquid.
Servir en un bol amb unes quantes ametlles, avellanes, llavors, unes fulles de pastanaga picades, i unes escames de sal. I un raig d’oli d’oliva.
Es bo saber que el beta carotè s’absorbeix millor quan s’acompanya d’un aliment gras saludable com l’alvocat, els fruits secs, i les llavors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada