dilluns, 12 de juliol del 2021

AMANIDA DE COGOMBRE

 

Necessitarem 2 cogombres mitjans o 1 de gran, 1 iogurt, 125ml de crema de coco (haurem posat a la nevera el dia abans per separar l’aigua de la nata) la pell ratllada d’una llimona, un polsim de sal, un grapat de fulles de menta, cibulet i estragó (opcional), i pebre negre.

Rentar el cogombre, pelar amb el pelador deixant una part de pell, formar espaguetis, tires amb el pelador o si no també es pot ratllar ben gros. Col·locar el cogombre ratllat al colador amb un bol a sota per recollir l’aigua (mínim ½ hora).

Per altre banda barrejar el iogurt amb la part sòlida de la crema de coco, afegir les fulles de menta picades petites, la sal, la pell de la llimona i una mica de pebre negre molt. Integrar i emulsionar la salsa.

Posar el cogombre en un bol i amanir amb la salsa, decorar amb unes olives negres.

              

                                       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada