Per uns 8 o 10 creps, dependrà de si hi poseu mes o menys aigua, sortiran creps més gruixudes o menys. Podeu fer més i congelar-les. Es conserven 4 dies a la nevera.
Cal ser previsor i posar 1 ½ Tassa de fajol (200g aprox.) amb el doble d’aigua en un pot de vidre a la nevera durant tota la nit (o un mínim de 4 a 6 hores) Escorre, i rentar sota l’aixeta (veureu que deixar anar una mica de mucositat, es normal) posar al vas per triturar amb 250ml o una mica més d’aigua i un pessic de sal. Triturar fins aconseguir una crema líquida.
Escalfar una paella antiadherent pintada amb oli d’oliva, quan estigui ben calenta posar un cullerot de salsa i deixar cuinar fins que es desenganxi molt fàcilment. Girar i cuinar un minut més.
Si es vol donar color a la massa, haurem de tenir-ho en compte i afegir poca aigua al principi, un cop separada una part de la massa afegir-li el suc escollit. I si son fulles no ens caldrà que sigui tant espessa la massa. També hi ha l’opció d’utilitzar llet vegetal en contes d’aigua.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada